Orbán Viktor helyes döntése

2010.10.12. 10:48

Napok óta a legfontosabb hír hazánkban , hogy mi a helyzet a vörösiszap tározókkal és a környékükön.

Orbán Viktor és az országgyűlés a tegnapi napon a MAL ZRT élére katasztrófa védelmi biztost nevezett ki, sőt azt mondhatnánk az egész parlament egyet értett vele hisz csak egy nem szavazat volt. Vagyis a döntés helyes, hisz az embereket meg kell nyugtatni és azt kell látniuk, hogy az ország vezetői törekszenek arra, hogy megfelelő megoldást találjanak erre a problémára.

De ezzel a probléma még nincs megoldva, csak a megoldás kezelésének egyik fázisáig jutottak el. Azért kicsit megnyugtató, hogy legalább elkezdtek valamit.

Bár még mindig nem dőlt el ki a felelős, igaz az egyik " főnököt " a rendőrség előzetes letartoztatásba vette, de valószínű nem csak ő a hibás, hisz a gyárnak nem csak vezetője hanem tulajdonosai is vannak, az Ő felelősségüket is vizsgálni kell. Nem csak a hasznon kell osztozni, hanem a káron is, vagyis osztozzanak a felelősségen is.

Örömmel olvastam Gyurcsány Ferenc  blogjában, hogy legalább ebben a helyzetben egyetért Orbán Viktorral , és nem kezdenek el egymásra gyűlölködni, hanem a megoldást keresik, és ez ebben a helyzetben így helyes.

Remélem azért nem kell mindig embereknek meghalniuk, vagy katasztrófának történie hazánkban, hogy képesek legyenek a politikusaink együtt dolgozni. Mert ugyebár az elég " gáz " lenne.

Az emberek egy része bizalmát a Fideszbe vetette mikor megszavazták őket, na akkor hajrá meglehet ezt a bizalmat szolgálni!

Most minden lehetőség adott hozzá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyrejtely.blog.hu/api/trackback/id/tr572364861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása