Az emberi elvakultság Magyarországon egyre nagyobb méreteket ölt, az emberek nem veszik észre, hogy a kormány által hozott döntések rájuk is kihatással lesznek, a következményeit a NÉP-nek kell majd viselnie.

Nem értem miért gondolják, hogy semmi hatása nem lesz az életükre Orbán Viktor és társainak a döntései?

Azt hiszik, hogy a gazdaságot ezek az intézkedések fellendítik, pedig pont az ellenkezője fog történni. Azok a cégek akik most befizetik a válság adót nem fognak fejleszteni, a befektetők kétszer sőt talán háromszor is meggondolják, hogy olyan helyen teremtsenek e munkahelyeket ahol bármikor megsarcolhatják őket.

Ez mind kihatással lesz a mi életünkre és leginkább a pénztárcánkra, ha nincsenek befektetők nincs új munkahely nincs gazdasági fellendülés akkor pénz sem lesz. Már pedig nem a gazdagoknak nem lesz, hanem azoknak akik bérből fizetésből élnek, de a számlák jönni fognak, a gyerekeket iskoláztatni,etetni kell, csak a kérdés , hogy majd miből?

Valójában ezt akarjuk? Ezt akarják azok is akik a Fideszt istenitik? Nem veszik észre , hogy ezek az intézkedések ellenük is irányulnak?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bár nem értem mikor az MSZP beakarta vezetni a Robin Hood adót a Fidesz miért is tiltakozott, hisz most ő ugyan ezt teszi, akkor alkotmány ellenesnek akarták nyilváníttatni  most meg nem gond? Hogy is van ez? Az egyiknél törvény ellenes a másiknál törvényes?

Persze a nagy cégek befizetik majd az új adót, nem ez lesz a gond, hisz nem tehetnek mást, sőt a költségvetésnek még jó is lesz, tarthatjuk a 3,8 %-os hiányt. De ne gondolja senki azt, hogy ők ezt lenyelik, nem fogják, szép lassan áthárítják a veszteségüket sokféleképp fognak érte revansot venni rajtunk, és nem a miniszterek fogják azt megérezni.

Nekik nem számít havi 5-10 ezer forint, de annak aki keres havi 100 ezret jó esetben és abból fizet mindent, annak igen is számít minden 1000 forint.

A magánnyugdíj befizetést sem vesszük most észre , hogy nem lesz 14 hónapig, de majd ha el jön az az idő akkor sem vesszük észre? Mert a Matolcsy úr még azt nem közölte milyen módon is adják vissza, és mikor? 

Viktorunk most kinevezett egy nyugdíjvédelmi megbízottat Selmeczi Gabriella személyében, így kaptunk még egy ingyen élőt, nem csökken a számuk inkább csak nő, pedig nem ezt ígérték. 

"Selmeczi Gabriella feladata lesz azon intézkedések koordinációja, melyek hatására az emberek nyugdíja biztonságba kerül."

Biztonságba? Hol? Mikor?  Erre nem találtam semmi választ.

" A politikus feladata , hogy összegezze a magánnyugdíjpénztárakba befizetőket ért károkat."

Hát ha így nézzük lesz bőven munkája, hisz más sem ér minket csak kár... vagyis csak 3 millió embert hazánkban.

Sajnálom az embereket, hogy képesek azt hinni, hogy bármi jobb lesz, és bízni egy olyan kormányban amely elveszi még azt a keveset is ami van.....De kívánom ne legyen igazam, sőt annak a sok embernek sem akik ugyan így gondolják és jóval többet látnak ezekből mint én.

Legyen igaza a NÉP-nek amely Orbán Viktoréknak ekkora hatalmat adott! Ne csalódjanak túl nagyot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyrejtely.blog.hu/api/trackback/id/tr882376138

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kiflis Gabi bitang szerencséje 2010.10.17. 11:54:28

Selmeczi Gabriella (FIDESZ) már többször bizonyította, hogy képes jó helyen és  jó időben lenni. Amolyan szerencsés vagy inkább életművész típus, akit az Isten is politikusnak teremtett.   ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása