Most, hogy lezajlottak a választások jöhet az érdemi munka, és mint az MTI által megjelentetett cikkből ,megtudtam 76 fideszes parlamenti képviselő lett polgármester.

Persze ezek az emberek nem halmozzák az állásokat, csak két helyen dolgoznak egyszerre, és gondolom még pár bizottsági hely is szűkösen belefér az idejükbe, hisz nekik a nap nem 24 órából áll mint nekünk közönséges halandóknak.

Mert ugye ezen Supermanok képesek lesznek egyszerre akár több helyen is jelen lenni és helyt állni, hisz a Fidesz mindenek előtt.....

Mint ahogy azt Lázár úr jól meg is fogalmazta ha valaki nem értené, hogy fog ez működni:

Arra a kérdésre, hogyan fogják megoldani, hogy azok a fideszes parlamenti képviselők, akik polgármesterek is egyben, mindig jelen legyenek az Országgyűlésben, Lázár János úgy válaszolt: "kiválóan fogjuk megoldani, mert a parlament éjszakai ülése lehetőséget teremt arra a polgármestereknek, hogy részt vegyenek délután, éjszaka a parlamenti munkában, hajnalban és délelőtt pedig a városházi munkában lesz lehetőségük tehetségüket kamatoztatni".

Látjátok kedves olvasok milyen egyszerű az egész, éjjel a parlament,nappal a városháza, csak kérdem én mikor alszanak? 

Bár ahogy néha elnéztem a parlamenti üléseket már tudom is a választ:)) Hát majd ott, suttyomba, csak halkan tessék közben vitázni, tartsuk már tiszteletben fáradt honatyáinkat:)) És így senki nem mondhatja , hogy nem voltak ott, bár valószínű ezek a személyek sem itt sem ott nem fognak ilyen időbeosztás mellett érdemi munkát végezni.

 

 

Persze megtudtam még egy nagy titkot, egyszerre amúgy sem lesz bent több képviselő mint 70 így lesz hely aludni, bár nem tudom a többi hol lesz, erről nem árulkodott Lázár úr.

A frakcióvezető elmondta, hétfőtől él a Fidesz képviselőcsoportjában az úgynevezett "bennülési" rend, vagyis a viták alatt, egészen a plenáris ülés végéig mintegy hetven fideszes képviselőnek, az előterjesztőknek és az adott kabinethez tartozóknak kötelező a jelenlét az ülésteremben. Arra, aki az előzetesen elkészített "bennülési" rendet nem tartja be, százezer forintos bírságot rónak ki.

De kérem árulják már el nekem a másik közel 200 képviselő ez alatt mit csinál? És miért is kell ekkora országház ha úgyis üresen kong? Építsük át, adjuk bérbe stb:))) Legalább valami haszna lenne, és nem csak a naplopókat gyűjtené össze. 

Ne tessék ezután irigykedni a képviselő hölgyekre és urakra, hisz két három műszakot lehúznak folyamatosan a mi érdekünkben! Csak értünk élnek, és persze a Fideszért:))

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyrejtely.blog.hu/api/trackback/id/tr732350921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása