Mit is nevezhetünk bujtatott diktatúrának? 

A válasz nagyon egyszerű, azt ami hazánkban jelenleg folyik.

Mit értek ez alatt?

Az alkotmány biztosítja a szólás szabadságot, a kormány megszabja mit közvetítsen ebből számunkra a média, bár lehet merő jó indulatból teszik, mert miért is terheljük az embereket olyan fölös dolgokkal mint az igazság, hisz nincs nekik arra szükségük. Nagyon jól elvannak a kormány és a Fidesz által lekommunikált hírekkel, legalább azt hallják amit hallani akarnak.

 

Hisz már Jézus is megmondta " Boldogok a lelki szegények..." a drága kormányunk meg ugye be is tartja és tartatja Jézus szavait. Nem szeretné ha sok boldogtalan ember rohangálna hazánkban, még a végén csúnya dolgok jutnának eszükbe /pl: jól át lettek verve a választások előtt és azóta is/

Ugye nincsenek hazánkban a kisembereket sújtó megszorítások, csak a gazdagoktól veszünk el, nekik úgy is van bőven...

Természetesen a telekommunikációs szektor amely most befizeti a 66 milliárdos különadót nem fogja ránk hárítani egy részét sem, miért is tenné, Ő szívesen lemond a nyereségének egy részéről, mert az Orbán kormány ezt mondta.

Sőt az energia szektor is önként és dalolva fizet 70 milliárdot, és neki sem jut majd eszébe ezt kompenzálni a lakosságon keresztül, hogy is jutna ilyen az eszükbe, ezek a cégek nem olyanok...

És persze ne felejtsük ki a kereskedelmet, ő meg főleg nem fog árakat emelni, dolgozókat elbocsátani a 30 milliárdos veszteségének az enyhítésére. Miért is tennének ilyent, hisz nem profit orientált egyik szektor sem. 

Nekünk semmi mást nem kell tennünk mint egy évre lemondani a magánnyugdíj befizetésünkről az országunk javára, de ez nem sok, ennyit miért is ne tehetnénk meg? Hát most kinek hiányzik az a 8-9%-ék havonta? Ne legyünk kicsinyesek és igenis tessék csak elvenni, hisz több mint 2 millió magyar ezt akarta, a többiek meg kit érdekelnek?

Ki akar itt demokráciát?

Minek az, teljesen fölös és haszontalan, elég ha a kormány tudja mit akarunk, nem kell nekünk is tudni, bólogatni meg mindenki tud. És ez így helyes, ez a NÉP AKARATA! 

Aki nem ezt akarta az meg fogadja el a többség akaratát, nekik nagyon megfelel a nép butítás.

Hajrá Magyarok, butuljunk együtt!!!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyrejtely.blog.hu/api/trackback/id/tr872371897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása