A Fidesz Esztergomot is akarja

2010.10.07. 21:06

 A mai napon érdekes hírt olvastam, gondoltam megosztom veletek is:)))

 "A Fidesz megóvta az esztergomi választási eredményt - értesült a Népszabadság. A párt beadványában arra hivatkozik, hogy „bűnben fogant hatalomszerzés történt Esztergomban”. Tétényi Éva megválasztott polgármester nem kapta meg Meggyes Tamástól a polgármesteri hivatali helyiségeket. "

Elég érdekes, mert ugye a Fidesz vesztett, de azt már elfogadni képtelen, hisz választási csalásra hivatkozva megóvta a választási eredményt.

Esztergom polgármestere Tétényi Éva, független jelöltként indult 8117 szavazattal (64,36%) zárt, megelőzve az eddigi polgármestert Meggyes Tamást, aki Fidesz- KDNP színeiben 4494 db szavazattal (35,64 %), lett második.

Hát mint látjuk nem egy-két szavazattal előzte meg a Fideszes Meggyes Tamást hanem több mint 3500 szavazat a különbség. Elgondolkodtató, hogy akkor ennyi ember vett részt választási csalásba? Vagy esetleg a Fidesz képtelen elfogadni azt, hogy nem ő nyert?

Mások képesek elismerni azt, hogy vesztettek, sőt gratulálni is tudnak a győztesnek, akkor most itt mi is a helyzet? Miért is olyan fontos a Fidesznek Esztergom?

Kicsit gondban vagyok mert igazán nem tudom a választ, és sajnos ezt nem is tudnám egyszerűen megfejteni, csak azt látom, hogy a lehető legtöbb hatalmat akarja a Fidesz begyűjteni magának, és nem csak a polgármesteri székek terén, hanem az egész országot uralni akarja. 

Hol van a hatalom mánia határa? Most úgy látom olyan nincs, de lehet tévedek, csak sajnos az események nem ezt bizonyítják. Remélem azért előbb utóbb majd csak azt mondja az ország, hogy eddig és ne tovább.

Még az is rejtély számomra, hogy Meggyes Tamás miért nem adja át a hivatali helységeket a győztesnek, azok nem az ő tulajdonai, és az emberek arra szavaztak, hogy távozzon, hát talán hallgatni kellene a nép szavára, hisz a Fidesz mindig a nép akaratát emlegeti, vagy ilyenkor nem számít a nép akarata, vagy ez a nép másik nép mert nem rájuk szavazott?

Lehet Ők nem is magyarok, csak álcázzák magukat, hisz  „bűnben fogant hatalomszerzés történt Esztergomban”, csak fejtse már ki valaki nekem ez mit is jelent, mert én ugyan nem tudom...

Amúgy mint a hírekben több helyen olvastam Meggyes Tamás előszeretettel alkalmaz testi fenyítést a kapcsolataiban, kérdem én,nőt ütni nem bűn? 

Idézet egy Meggyes Tamással kapcsolatos néhány hónappal ezelőtti újságcikkből: „Kui Rózsa (Esztergom Fideszes polgármesterének a felesége) nyilatkozatából egy kettős személyiségű férfi képe rajzolódik ki, aki általában intelligens és kedves, máskor viszont agresszív és erőszakos. Az internetre egy olyan jegyzőkönyv is felkerült, mely szerint Meggyes Tamás 1999-ben – tehát egy évvel házasságkötésük előtt – bántalmazta Kui Rózsát és emiatt eljárás is indult ellene. „Meggyes nem csak a Rózsát, hanem a korábbi "kedveseit" is gyakran bántalmazta fizikailag. Szerintem ez így lesz ezután is, egyszerűen nála ez az egyetlen létező "problémakezelés" a családi ügyekben. Erre lett kondicionálva”

Hát jó lesz ha a polgármester asszony vigyázz, hisz soha nem tudni.....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyrejtely.blog.hu/api/trackback/id/tr662354739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása