Az emberi hülyeség....

2010.10.05. 13:26

Sajnálatos módon az utóbbi időben rá kellett döbbennem , hogy az emberi hülyeség határtalan....

Első döbbenetem áprilisban volt, amikor a Fidesz megkapta a választó polgároktól a két harmadot,a második most a választásokkor, és ne tessék a kedves olvasónak azt hinni, hogy én baloldali érzületű lettem volna, csak éppen nem tartom jó dolognak ha egy párt egyed uralomra törekszik.

A történelem sajnos azt bizonyította eddig, ha valakinek túl sok hatalom került a kezébe előbb utóbb bajt okozott vele a népnek. És igazán pozitív példát nem is tudnék felsorolni, de negatív annál több jut az eszembe / Napóleon, Hitler, Sztálin, stb../ és sorolhatnám itt őket, de szerintem ez a három éppen elég.

Tévedés ne legyen, nem óhajtom Viktorunkat hozzájuk hasonlítani, csak megemlítettem, hogy ezen Urak sem tudták jól felhasználni a hatalmukat. Sőt elég sok fájdalmat okoztak, és nem maguknak hanem másoknak.

De ugye a diktatúra, vagy viktatúra itt nálunk nem lesz, vagy legalább is reméljük nem lesz. A 21. században már elég durva lenne, sőt inkább morbid. 

Reméljük Viktorunk megfelelően kezeli majd azt a hatalmat amit a nép a kezébe adott, bár amit eddig tett nem ezt mutatja, de azért reménykedjünk...

Bízzunk benne, hogy nem most jön majd a választások után a "fekete leves" és nem most fognak az emberek ráébredni,hogy mégsem így kellett volna szavazni.

Viktorunk, tiéd az ország és a hatalom, hát lássuk mit kezdesz vele!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyrejtely.blog.hu/api/trackback/id/tr342346635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása